DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAPROJEKTI I NATJEČAJI

Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina dodijeljena nagrada COMET za najbolji eTwinning projekt

Na godišnjoj eTwinningovoj konferenciji Inovativno poučavanje s eTwinningom na Europskoj platformi za školsko obrazovanje koja je održana u Zagrebu 10. studenog 2023. predstavnicima IOŠ-a Slatina, eTwinningovoj koordinatorici Meliti Crnković, ravnatelju Mladenu Graovcu i nastavnici Hrvatskoga jezika Heleni Roštaš, dodijeljena je nagrada COMET za najbolji eTwinningov projekt u školskoj godini 2022./2023.
 
U kategoriji strukovnih i umjetničkih škola nagrađen je projekt Fairytales of Jankovac koji je IOŠ Slatina od listopada 2022. do veljače 2023. na eTwinningu, digitalnoj platformi za međunarodnu suradnju škola, provodio s projektnim partnerima iz Sjeverne Makedonije, Rumunjske i Turske te OŠ Vladimira Nazora iz Nove Bukovice i OŠ Antuna Gustava Matoša iz Čačinaca.
 
Dodjela nagrade COMET vrhunac je uspjeha IOŠ-a Slatina na eTwinningovoj platformi ove godine budući da su nastavnice Škole nagrađene sa čak 14 Nacionalnih oznaka kvalitete za provođenje četiriju eTwinningovih projekata u šk. god. 2022./2023.
 
nm (Izvor: IOŠ Slatina)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button