DOGAĐANJAPOLITIKA

Igor Fazekaš HDZ-ov kandidat za gradonačelnika

Na sjednici Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine jednoglasno je donesena odluka da će HDZ za mjesto gradonačelnika Grada Slatine kandidirati Igora Fazekaša, predsjednika GO HDZ-a grada Slatine.

Kao što je i bilo obećano tijekom unutarstranačkih izbora, prvi put predsjedništvo nije raspravljalo o kandidatima prije sjednice Gradskog odbora, već je tu temu predsjednik Igor Fazekaš iznio tek na Gradskom odboru.

Jedini predloženi kandidat bio je Igor Fazekaš, koji je kandidaturu prihvatio i zahvalio se članovima Predsjedništva i Gradskog odbora na povjerenju.

Kandidat za gradonačelnika Grada Slatine i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Igor Fazekaš, koji je trenutačno član Uprave Hrvatskih šuma, naglasio da je ovo velika čast i odgovornost, te da je prihvatio kandidaturu kao što je i govorio za vrijeme kampanje za vrijeme unutarstranačkih izbora, ali samo ukoliko ga Gradski odbor kandidira.

– Prije svega zahvaljujem na ukazanom povjerenju Predsjedništva i Gradskog odbora HDZ-a grada Slatine. Ovo je velika obveza i odgovornost kako prema članovima stranke, tako i prema svim građanima grada Slatine. Svakako je ovo i poticaj za još veći angažman i zalaganje kako mene, tako i svih članova HDZ-a kako bi Slatina postala grad u kojem svi njeni građani imaju pravo, želju i mogućnosti dostojno živjeti.

 

GO HDZ Slatina

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button