Home / CORONAVIRUS INFO / Igor Andrović: Želimo da Virovitičko-podravska županija postane „jedna cjelina“ za e-propusnice

Igor Andrović: Želimo da Virovitičko-podravska županija postane „jedna cjelina“ za e-propusnice

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, nakon sjednice Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije iznio je inicijativu po kojoj bi područje Virovitičko-podravske županije, postalo „jedna jedinstvena cjelina“ vezano za e-propusnice.

– Virovitičko-podravska županije je sedamnaest dana bez novooboljelog od bolesti COVID 19. Naši stanovnici, uz zdravstvene djelatnike, policiju, vatrogasce, volontere crvenog križa, članove HGSS, članove stožera civilne zaštite, sve znane i neznane, sve ovo vrijeme savjesno i odgovorno se ponašaju i na tome im neizmjerno hvala. Jasno je kako nam je korona virus promijenio živote, ali i jasno nam je kako moramo živjeti dalje, popuštati određene mjere, jer ljudi i gospodarstvo moraju živjeti. Naravno, uz pridržavanja mjera socijalnog distanciranja i izbjegavanja neposrednih kontakata. Zato, želimo da Virovitičko-podravska županija postane „jedna cjelina“ za e-propusnice, kako bi naši građani, mogli nesmetano putovati iz općine u općinu, iz grada u grad. To je stimulans našim gospodarstvenicima, obrtnicima, poduzetnike, poljoprivrednicima, jer će im se tako olakšati život i gospodarska aktivnost. To je i nagrada našim građanima, jer ovakvih pokazatelja, vezanih za mali broj oboljelih, odnosno 17 dana bez novo oboljelih nema nitko u Hrvatskoj, a to je ponajprije zasluga stanovnika cijele Virovitičko-podravske županije i svih onih koji brinu i skrbe za naše zdravlje – istaknuo je župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

x

Check Also

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina privremeno zatvorena zbog preseljenja u svoje matične, obnovljene prostore

Zbog preseljenja u obnovljene prostore Gradska knjižnica i čitaonica Slatina se privremeno zatvara za korisnike. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org