DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Igor Andrović: Svake godine Viroexpo opravda svoj naziv “Sajam s dušom”

Viroexpo se pozicionirao kao jedan od tri najvažnija sajma u Hrvatskoj

U užurbanoj atmosferi sajamskog studija Radio Slatine gost je bio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, predsjednik Organizacijskog odbora ovog sajma, a koji je dugi niz godina bio direktor Viroexpa.

– Viroexpo, koji postoji od 1996., svake je godine sve uspješniji, gledaniji, posjećeniji, svake godine nudimo sve više sadržaja, nova stručna predavanja, ali i ostvarujemo nove poslovne kontakte, promovirajući Virovitičko-podravsku županiju i njezine posebnosti. Viroexpo je kroz povijest postao brend prepoznatljiv diljem Hrvatske. I ove smo godine pripremili brojna stručna predavanja, koja će našim poduzetnicima, obrtnicima, gospodarstvenicima i poljoprivrednicima olakšati buduće poslovanje, ali i omogućiti nove spoznaje.

Tu su i brojna druga događanja “sajma s dušom”, jedinog sajma na koga su ponosni svi stanovnici Virovitice i Virovitičko-podravske županije, jer se Viroexpo pozicionirao kao jedan od tri najvažnija sajma u Hrvatskoj. Ovih 26 izdanja koji su iza nas tradicija su jedne uspješne manifestacije, ali i obveza da budemo još bolji i uspješniji, jer sve to što radimo, radimo zbog naših izlagača i posjetitelja.

Svake godine smo se trudili biti bolji nego godinu prije. To je obveza i dužnost, pa tako i ove godine želimo biti najbolji do sada. Viroexpo je kroz godine stvarao čvrste gospodarske spone među poduzetnicima, a i ove će godine biti najznačajnija pozornica za mnogobrojne obrtnike, male poduzetnike, poljoprivrednike iz cijele Slavonije i Podravine, iz cijele Hrvatske i inozemstva – naglasio je župan Andrović. (Tekst i foto: Marijo Kokorić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button