Home / DOGAĐANJA / Ideju o atletskoj stazi u Slatini Atletskog kluba Slatina podržava i Grad Slatina

Ideju o atletskoj stazi u Slatini Atletskog kluba Slatina podržava i Grad Slatina

Delegacija Atletskog kluba Slatina u sastavu: predsjednik Tomislav Prebeg, tajnik Ivan Drokan i trenerica Tomislava Medvedović, posjetila je jutros gradonačelnika Grada Slatine koji ih je primio u nazočnosti pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka.

Ideju o atletskoj stazi u Slatini članovi Atletskog kluba Slatina predstavili su već ranije predstavnicima Atletskog saveza Hrvatske i županu Virovitičko-podravske županije, a na današnjem sastanku i slatinskom gradonačelniku koji je također iskazao svoju potporu ovoj inicijativi.

Dogovoreno je kako će se uskoro u Uredu župana održati sastanak na kojemu će se razgovarati o modalitetu kojim bi se zajedničkom suradnjom moglo doprinijeti da Slatina dobije atletsku stazu s popratnim sadržajima, odnosno borilištem vezanim uz atletiku.
U suradnji s Osnovnom školom Eugena Kumičića atletska staza bi se uklopila u njezin okoliš za što već postoji određeno idejno rješenje.
Budući da Atletski klub Slatina planira ovaj projekt prijaviti za sufinanciranje na natječaj Središnjeg državnog ureda za šport, na sastanku će se razgovarati o participaciji učešća Županije i Grada.
(Mihaela Feldi/Foto: arhivska fotografija, D. Jukić)

 

 

 

x

Check Also

U povodu Međunarodnog dana gastroshize zeleno pročelje Gradske uprave

Kako je i najavljeno, pročelje zgrade Gradske uprave večeras oko 21 sat obojano je zelenim ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org