NASLOVNICAOPĆINE

I zadnje naselje u općini Čađavica dobilo vanjsku led rasvjetu

Jučer (srijeda) navečer su u Ilmin Dvoru zasjala led rasvjetna tijela na betonskim električnim stupovima, te je tako i zadnje mjesto u općini Čađavica dobilo kvalitetnu vanjsku rasvjetu. 
 
Sam čin puštanja u rad vanjske rasvjete došao je pogledati načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. 
 
– Danas je zaokružena priča rekonstrukcije niskonaponske mreže u općini Čađavica i postavljanja rasvjete u naselju Ilmin Dvor. Ja se ovom prilikom zahvaljujem Hrvatskoj elektroprivredi koja je odradila veliku investiciju što se tiče bandera, kablova i priključaka na kućanstva, a Općina je sudjelovala s oko 50 000 kuna vezano za vanjsku rasvjetu. Moram napomenuti da smo, kao i u ostalim mjestima naše općine, i za Ilmin Dvor kupili led rasvjetna tijela koja manje troše, tako da ćemo nešto i uštedjeti, što se tiče potrošnje električne energije. Inače, baš u ovom mjestu smo imali česte kvarove na električnoj mreži, a s ovom investicijom, nadam se, da je postignuto dugoročnije rješenje. Sada sva mjesta u općini Čađavica imaju novu kvalitetnu električnu mrežu, betonske bandere, priključke na domaćinstva i led vanjsku rasvjetu – kazao je načelnik Rončević.
mf (D. Fišli; Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot