DOGAĐANJANASLOVNICA

I više nego uspješna 2018. godina iza DND-a Slatina

Društvo „Naša djeca“ Slatina održalo je danas u prostoru restorana „Stari podrum“ svoju redovnu godišnju skupštinu.
Brojne članice spomenutog društva (a ima ih ukupno 56 uz jednog muškog člana) odazvale su se ovome događaju.

Kao gost skupštine ispred Županije nazočio je zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Darko Žužak, te  Sanja Bošnjak, predstojnica Ureda državne uprave u Virovitičko-podravskoj županiji, koja je i redovna članica društva.

Skupština je započela pozdravnom riječju predsjednice Snježane Pačarić.

Izvješće o radu u 2018. godini, izvješće o financijskom poslovanju za 2018. godinu, izvještaj nadzornog odbora DND-a, plan rada za 2019. godinu, financijski plan DND-a Slatina za 2019. godinu, strateški plan DND-a Slatina, te odluka o visini članarine za 2019. godinu usvojeni su jednoglasno.

S velikim zadovoljstvom , predsjednica DND-a Slatina Snježana Pačarić, prisutne je izvijestila o tome kako je Društvo naša djeca u prošloj godini sudjelovalo u izuzetno puno aktivnosti, a nabrojiti ćemo samo neke, npr. projekt “Volontiram, srce diram“, projekt Mala škola poduzetništva, festival malih slatinskih talenata; obilježeni su brojni prigodni dani „Živjeti zdravo“, „Cvjetni korzo“, „Male maškare“ i brojni drugi; organizirana su četiri kviza znanja slatinskih osnovnoškolaca; dječji kutak „Veseli sat“ DND-a Slatina organizira se već četvrtu godinu za redom; organizirane su dvije priredbe (proljetna priredba i priredba „Ide zima“).

DND Slatina sudjelovao je u Čazmi na smotri dječjeg stvaralaštva, posjetili su Prater u Beču što je zapravo bilo nagradno putovanje pobjednicima festivala Malih slatinskih talenata 2018., Dječji forumi društva boravili su u Poreču na susretu dječjih foruma.
DND Slatina izuzetno je zadovoljan organizacijom i posjetom Dječje Nove Godine 2018., te se raduju svim novim izazovima i ostvarenju zadanih ciljeva u 2019. godini.
Zahvalni su na suradnji Gradu Slatini te Županiji.

Darko Žužak ispred županije poželio je uspjeh u radu ove vrlo korisne udruge koja se trudi animirati kako manju tako i veću djecu i omogućiti im korisne i zanimljive sadržaje tijekom cijele godine, te je u ime Županije obećao spremnost na suradnju i tijekom cijele 2019. godine.

Kako i priliči, predsjednica društva Snježana Pačarić zaključila je sjednicu sa širokim osmijehom koji je rezultat prethodne i više nego uspješne 2018. godine, a čemu u prilog idu i brojna najavljena događanja u 2019. godini.
(tks/Foto: Tea Kiš Slačanac)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button