Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJEZABAVA

I ovog ljeta uživajte u Kinu pod zvijezdama

Danas (12.7) počinje Kino pod zvijezdama, a ovogodišnje izdanje došla nam je najaviti ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Danijela Fabric Fabijanac.

Svakog ljeta već nekoliko godina Pučko otvoreno učilište Slatina organizira ovu uistinu atraktivnu manifestaciju.

Ugodne ljetne večeri, opuštanje, osvježenje, dobar filmski naslov, i poneko iznenađenje, sve su to sinonimi za super zabavu što ju svim Slatinčanima potpuno besplatno u sklopu Kina pod zvijezdama zajedno sa pokroviteljima i organizatorima Gradom Slatinom, Turističkom zajednicom grada, županijom, Hrvatskim audiovizualnim centrom, Udrugom Krik i Društvom Naša djeca  servira Pučko otvoreno učilište.

Ove godine dosta je novina uvedeno u program Kina pod zvijezdama.

Ono što je i dalje ostala konstanta  je to, da će kao posljednji dio svakog dana programa, na repertoaru biti neki od poznatih svjetskih kino hitova.

Prvi dio svakog pojedinačnog programa rezerviran je za najmlađe, djecu, pa će i oni ponovno doći na svoje radionicama, projekcijama crtića, igrokazima i igraonicama.

Novost su ukrajinski filmovi koji će biti prikazivani kao dio tzv. “Filmskog Boršča” Kino mreže. To je ujedno i jedini dio programa koji će se održavati u Art dvorani slatinskog kina.

Odmah ćemo najaviti i dva ”stand up” nastupa, Tina Sedlara u utorak 19.7. i Marine i Igora 26.7.

Na repertoaru Kina pod zvijezdama svoje mjesto su našli i brojni domaći filmski naslovi. Istina, trajanjem nešto kraći jer se radi o reviji hrvatskog kratkog filma točnije Filma mladih.

Večerašnja premijera uključuje radionicu i igraonicu Društva Naša djeca pod imenom “Na krilima mašte” koja će početi u 19 sati.

Svečano otvorenje Kina pod zvijezdama najavljeno je za 20 sati.

U 20 i 10 na rasporedu je lutkarski igrokaz zagrebačkog Teatra Gavran imena “Mudra sova i lukava lisica”.

Finale večerašnjeg otvorenja, posljednji film iz sage o Jamesu Bondu imena “Za smrt nema vremena”, na rasporedu je u 21 sat.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button