NASLOVNICAOPĆINEUncategorized

I čađavački vrtićarci obilježili Dan općine Čađavica i Petrovo 2024.

U sklopu bogatog programa u prigodi obilježavanja Dana općine Čađavica i blagdana sv. Petra danas (nedjelja) su u večernjim satima održane priredba i radionica Dječjeg vrtića Lipa Čađavica.

Prije same radionice na školskom igralištu u Čađavici dvije su vrtićke skupine izvele kratki program.
Tako su Sovice zaplesale kolo uz pjesmicu Ćiro, dok su malo stariji vrtićarci iz skupine Leptirići otpjevali Himnu DV Lipa Čađavica, a pripremili su i plesnu točku uz pjesmu Waka Waka.

Na kraju su svi zajedno zaplesali i zapjevali uz njima najdražu pjesmu Rim Tim Tagi Dim gdje su im se pridružili i mališani iz jasličke skupine Bubamare, a podršku su im uz roditelje, odgojitelje, ravnateljicu DV Lipa Anu Krmpotić, načelnika Općine Čađavica Mirka Rončevića i predsjednika Općinskog vijeća Josipa Piskaća dala i sva ostala djeca koja su naprosto „preplavila“ školsko igralište i igralište samoga vrtića.

Uslijedila je zanimljiva radionica na kojoj su djeca dobila predloške s polovicom grba općine i čađavačke crkve, a njihov je zadatak bio dovršiti sliku pastelama ili ugljenom. U tome su im pomagale njihovih šest odgojiteljica, kao i roditelji.

Nakon kreativne radionice mališani su mogli uživati u crtiću „KUNG FU PANDA 4“ čiju im je projekciju omogućila Općina Čađavica u suradnji LAG-om Marinianis i Pučkim otvorenim učilištem Slatina.

Projekciju filma Lokalna akcijska grupa Marinianis Slatina financirala je u sklopu provedbe projekta „Putujuće kino“ financiranog kroz Natječaj za financiranje programa i projekata udruga koji su od općeg interesa za  Virovitičko-podravsku županiju u 2024. godini.

(mf; Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button