DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

HVIDR-a Virovitica ekipni pobjednik 1. Memorijalnog turnira u streljaštvu ”Ivan Gorenac”

U znak sjećanja na prerano preminulog hrvatskog branitelja Ivana Gorenca, istaknutog člana slatinske HVIDR-e, danas (subota) je Udruga HVIDR-a Slatina organizirala 1. Memorijalni turnir u streljaštvu imena ”Ivan Gorenac”.

Na turniru u streljaštvu zračnom puškom, omiljenoj disciplini nezaboravljenog Ivana Gorenca u kojoj je i sam osvojio brojna odličja, natjecalo se četiri ekipe, a nagrađivali su se pojedinačni i ekipni uspjesi.

Turnir, koji je održan na streljani Streljačkog kluba ”Miholjac” u Gornjem Miholjcu, sudio je Josip Kovačić, a ovo su rezultati:

EKIPNO:

  1. Udruga HVIDR-a Virovitica, 503 krugova (Z. Zdjelar, Z. Kovačević, J. Viljevac)
  2. GO UHDDR Slatina, 498 krugova (R. Kolinger, A. Mrva, D. Klement)
  3. ZUiČ HVIDR-a VPŽ, 434 krugova (F. Podboj, D. Ladović, D. Fišli)
  4. Udruga HVIDR-a Slatina, 425 krugova (D. Boljevčan, I. Nikolić, J. Podboj)

POJEDINAČNO:

  1. Josip Viljevac, 170 krugova
  2. Zvonimir Zdjelar, 169 krugova
  3. Antonio Mrva, 168 krugova

Odličja je najboljim ekipama uručio unuk Ivana Gorenca, Matija Bubaš, a zahvalnice za sudjelovanje i pomoć u organizaciji uručili su zajednički predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš i predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić.

Uoči održavanja turnira, članovi slatinske i županijske HVIDR-e predvođeni predsjednicima istih Ilijom Nikolićem i Matom Bubašem, te unučad i prijatelji, obišli su posljednje počivalište Ivana Gorenca na slatinskom Gradskom groblju te mu polaganjem cvjetnog aranžmana i upaljenih lampiona odali dužnu počast.
mf (df/Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button