Home / NASLOVNICA / HVIDR-a Slatina poziva članove da se prijave za odlazak u Knin

HVIDR-a Slatina poziva članove da se prijave za odlazak u Knin

Udruga HVIDR-a Slatina, pod predsjedanjem predsjednika Ilije Nikolića, održala je jučer redovan radni sastanak predsjedništva na kojemu su nazočili članovi predsjedništva, Nadzornog odbora i Suda časti te predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš.

Na sastanku su usuglašeni stavovi oko provedbe planiranih aktivnosti za mjesec kolovoz i rujan tekuće godine. Tako je na sastanku dogovoren odlazak članova u Knin na proslavu Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Također, dogovoreno je održavanje igara hrvatskih branitelja povodom proslave Dana grada Slatine, koje će biti održane 24. kolovoza, kao i organizacija tradicionalnog natjecanja u kuhanju čobanca 1. rujna. Od ostalih aktivnosti za mjesec rujan, usuglašeni su stavovi oko organizacije hodnje Mikleuš-Četakovac povodom masakra koji su počinile srbo-četničke formacije nad nedužnim stanovništvom mjesta Četekovac, Balinci i Čojlug 1991. godine. Osim navedenog, dogovoreno je da se članovi slatinske HVIDR-e odazovu na sve aktivnosti koje organiziraju udruge sa područja grada Slatine.

Zainteresirani za odlazak u Knin na proslavu Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja mogu se javiti u ured slatinske HVIDR-e svakim radnim danom od 9 do 12 sati, te na broj telefona 033/551-295.
(df/Foto: D. Fišli)

x

Check Also

Premijer Plenković: Relaksiranje mjera uz savjete epidemiologa. Otvaranje tržnica vjerojatno prije Uskrsa!

Nakon sastanka sa znanstvenicima na temu koronavirusa premijer Andrej Plenković najavio je relaksiranje mjera ali ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org