NASLOVNICAUDRUGE

HVIDR-a Slatina poziva članove da se prijave za odlazak u Knin

Udruga HVIDR-a Slatina, pod predsjedanjem predsjednika Ilije Nikolića, održala je jučer redovan radni sastanak predsjedništva na kojemu su nazočili članovi predsjedništva, Nadzornog odbora i Suda časti te predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš.

Na sastanku su usuglašeni stavovi oko provedbe planiranih aktivnosti za mjesec kolovoz i rujan tekuće godine. Tako je na sastanku dogovoren odlazak članova u Knin na proslavu Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Također, dogovoreno je održavanje igara hrvatskih branitelja povodom proslave Dana grada Slatine, koje će biti održane 24. kolovoza, kao i organizacija tradicionalnog natjecanja u kuhanju čobanca 1. rujna. Od ostalih aktivnosti za mjesec rujan, usuglašeni su stavovi oko organizacije hodnje Mikleuš-Četakovac povodom masakra koji su počinile srbo-četničke formacije nad nedužnim stanovništvom mjesta Četekovac, Balinci i Čojlug 1991. godine. Osim navedenog, dogovoreno je da se članovi slatinske HVIDR-e odazovu na sve aktivnosti koje organiziraju udruge sa područja grada Slatine.

Zainteresirani za odlazak u Knin na proslavu Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja mogu se javiti u ured slatinske HVIDR-e svakim radnim danom od 9 do 12 sati, te na broj telefona 033/551-295.
(df/Foto: D. Fišli)

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org