DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Hrvatski dragovoljci Domovinskog rata dijelili pakete pomoći

U organizaciji Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije krajem listopada 2021. godine podijeljeni su paketi pomoći hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji na području Grada Slatine te općina Čađavica, Sopje, Mikleuš i Nova Bukovica.

Sredstva za pakete s prehrambenim namirnicama i potrepštinama osigurana su kroz aktivnost Povećanje kvalitete života hrvatskih branitelja kroz jednokratnu pomoć koja je prijavljena na Javni poziv za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata i aktivnosti promicanja vrijednosti Domovinskog rata u 2021. godini kojeg je raspisalo Ministarstvo hrvatskih branitelja. Cilj aktivnosti bio je olakšati tešku socijalno-materijalnu situaciju odnosno poboljšati kvalitetu života 31 hrvatskog branitelja i članova njihovih obitelji. Na ovaj način se ujedno iskazala i zahvalnost za njihovo sudjelovanje u obranu domovine.

Pakete su hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji uručili Zlatko Milošević, Mihalj Rukavina, Dražen Hološi, Željko Kolinger, Branko Mihoković i Milan Dvojak zajedno s Ivicom Pavinom i Petrom Derdićem.
mf (Izvor: ŽP UHDDR VPŽ, Foto: Ž. Kolinger i B. Mihoković)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot