DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Hrvatski dragovoljci Domovinskog rata dijelili pakete pomoći

U organizaciji Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije krajem listopada 2021. godine podijeljeni su paketi pomoći hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji na području Grada Slatine te općina Čađavica, Sopje, Mikleuš i Nova Bukovica.

Sredstva za pakete s prehrambenim namirnicama i potrepštinama osigurana su kroz aktivnost Povećanje kvalitete života hrvatskih branitelja kroz jednokratnu pomoć koja je prijavljena na Javni poziv za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata i aktivnosti promicanja vrijednosti Domovinskog rata u 2021. godini kojeg je raspisalo Ministarstvo hrvatskih branitelja. Cilj aktivnosti bio je olakšati tešku socijalno-materijalnu situaciju odnosno poboljšati kvalitetu života 31 hrvatskog branitelja i članova njihovih obitelji. Na ovaj način se ujedno iskazala i zahvalnost za njihovo sudjelovanje u obranu domovine.

Pakete su hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji uručili Zlatko Milošević, Mihalj Rukavina, Dražen Hološi, Željko Kolinger, Branko Mihoković i Milan Dvojak zajedno s Ivicom Pavinom i Petrom Derdićem.
mf (Izvor: ŽP UHDDR VPŽ, Foto: Ž. Kolinger i B. Mihoković)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button