DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Hrvački klub Slatina: Roko Ćurić 2. na Kupu Mađarske u Budimpešti, Veronika Vilk 3. na Međunarodnom seniorskom turniru u austrijskom Wolfurtu

Roko Ćurić otputovao je u petak u pratnji svojih trenera Josipa Grahovca i Nebojše Nikšića, te oca Draška Ćurića na vrlo jaki međunarodni turnir Kup Mađarske, koji je održan u Budimpešti.

Na turniru je u subotu, 3. veljače nastupilo 188 natjecatelja iz 32 kluba i 4 države.

– Roko je u trenažnom procesu, trenira svaki dan i ovaj jaki turnir je bio dio natjecateljske provjere. Iako je posljednjih dana bio pod visokom temperaturom Roko je odlično othrvao ovaj turnir u kategoriji do 57 kg, imao je tri pobjede i poraz u finalu rezultatom 1:1 te zauzeo 2. mjesto – istaknuli su njegovi ponosni treneri.

Veronika Vilk je s reprezentacijom otputovala na seniorski turnir u austrijski Wolfurt. Iako još nije seniorka Veronika je s dvije pobjede i jednim porazom zauzela 3. mjesto što je odličan rezultat.
Prema trenutačnim saznanjima i neslužbenim informacijama, treneri HK Slatina istaknuli su kako se čini da je od 5 hrvatskih reprezentativki, koliko ih je nastupilo na turniru, samo Veronika osvojila medalju.

(mf; Izvor: Hrvački klub Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button