Home / NASLOVNICA / Hrvački klub Slatina odličan domaćin tradicionalnom turniru

Hrvački klub Slatina odličan domaćin tradicionalnom turniru

Jučer je Hrvački klub Slatina tradicionalno u dvorani Srednje škole Marka Marulića bio organizator turnira u hrvanju povodom obilježavanja Dana Grada Slatine.

Na turniru su osim domaćina HK Slatina nastupili mladi natjecatelji HK Szigetvar (Mađarska), HK Fami Donji Miholjac, HK Gospić, HK Herkul Zagreb, HK Istarski borac Pula, HK Lika Zagreb, HK Ludbreg, HK Petrinja, HK PIK Vrbovec, HK Podravka Koprivnica, HK Potisje Kanjiža (Republika Srbija), HK Sesvetski Kraljevec i HK Šibenik.

Okupljene je kratko pozdravio predsjednik hrvačkog kluba Damir Lovčanin.

Turnir je otvorio dogradonačelnik Bojan Plantak koji je tom prilikom rekao: „Pozdravljam sve u ime gradonačelnika Denisa Ostrošića i u svoje osobno ime. Zahvaljuje se svima što se došli i što ste svojim prisustvom uveličali i uljepšali proslavu Dana Grada Slatine. Zahvaljujem se i HK Slatina što već desetljećima organizira ovaj turnir i promovira ime Grada Slatine. Vama hrvačima i hrvačicama želim puno uspjeha na današnjem turniru i da osim ovih medalja iz Slatine ponesete i neke prekrasne uspomene i nova prijateljstva.“

Ekipno je HK Slatina osvojio 1. mjesto. Treneri su bili Josip Grahovac, Danijel Kolomaz i Borivoje Kocić.

 (Tekst / foto-video: Marijo Kokorić)

x

Check Also

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja – Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća kreće na proljeće

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar najavio je da u proljeće kreću prijave za ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org