NASLOVNICASPORT

Hrvači Hrvačkog kluba Slatina posjetili gradonačelnika

Hrvački klub Slatina od svog osnutka niže vrhunske rezultate svojih članova, a ova godina je bila posebno uspješna budući da klub trenutno ima preko deset državnih prvaka i niz onih koji su osvojili po dva do tri vrlo jaka međunarodna turnira.

Veronika Vilk je uz titulu Državne prvakinje osvojila i ulazak u Hrvačku Reprezentaciju Hrvatske pod čijom je zastavom ove godine osvojila turnir u Italiji i Austriji, dok je u Grčkoj u pojedinačnoj konkurenciji bila druga, a ekipnoj prva.
Svoj najznačajniji rezultat Veronika je ostvarila prije desetak dana na Međunarodnom turniru u Berlinu, koji je inače najjači turnir za djevojke u Europi, a gdje je imala 6 pobjeda i jedan poraz te se ukupno plasirala na 3. mjesto od 32 natjecateljice.

Upravo ovi izvrsni rezultati bili su povod susreta mladih slatinskih hrvača s gradonačelnikom Grada Slatine Denisom Ostrošićem koji im je tom prigodom čestitao na izuzetnim uspjesima.
Ovom susretu prisustvovali su i treneri Hrvačkog kluba Slatina Borivoje Kocić i Mario Petrak koji su informirali gradonačelnika o radu kluba te mu zahvalili na potpori Grada Slatine bez čije pomoći ne bi mogli otići na pola turnira koje su vrlo uspješno odradili ove godine.
Razgovaralo se i o budućoj suradnji Hrvačkog kluba i Grada Slatine.

Klub trenutno okuplja 100-njak članova od kojih je 70 djece, a njih 50-tak redovito trenira. Kao jedan od većih problema u klubu ističu što većina članova nakon niza godina rada, stjecanja iskustva i odličnih uspjeha, zbog školovanja i drugih životnih prilika odlaze iz kluba i većinom ne nastavlja s treniranjem.

Ovogodišnji prvaci Države su: Antonio Minauf, Katja Stoponja, Lorena Mihaljević, Tomislav Živko, Karla Mihaljević, Tia Hršak, Veronika Vilk, Teuta Bišćan, Niko Grubač, Petra Skrobić, Anja Čavrić i Patrik Gardilo, a izvrsne rezultate postigli su i: David Vilk, Roko Ćurić, Ino Pavić, Josip Suton, Ivan Knežević, Mateo Šarabok, Mihael Marošević, Danijel Marošević, Ivan Gardilo i Luka Vreš.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button