DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Hrala drugi, a Presečan treći u natjecanju Slavonsko-baranjske trail lige

Božićnim Krndija trail-om u nedjelju je završilo sedmo izdanje Slavonsko-baranjske trail lige.

Daleko najveći rezultat u povijesti slatinske udruge Motiv upravo su ove sezone ostvarili Boris Hrala i Boris Presečan koji su u ukupnom poretku nakon 6. kola lige završili na samom vrhu kategorije kratke staze. Čak 216 natjecatelja trčalo je bar jednu utrku lige, a u toj brojnoj konkurenciji Hrala je na koncu drugi, a Presečan treći.

Što se tiče timova, njih 165 participiralo je u ovom atraktivnom cjelogodišnjem natjecanju. I tu su Slatinčani bili odlični, naravno zahvaljujući ponajviše  spomenutom dvojcu Hrala – Presečan koji je donio pregršt bodova koji su Motivu donijeli ukupno 5. mjesto. Još bolji plasman ostvario je tim Šapica za kojeg trče brojni rekreativci iz svih dijelova Slavonije, ali i dva slatinska člana. Šapice su na koncu bile druge.

Jedna od dvije slatinske Šapice Marija Bešlić na toj posljednjoj utrci u Gazijama dionice na 12 kilometara plasirala se na odlično 12. mjesto u konkurenciji 27 djevojki.

Na odlično organiziranoj utrci u režiji belišćanskih Barabera na startu muške utrke na 12 kilometara okupila se nikad jača konkurencija, a kao treći je do cilja dotrčao Boris Hrala (01:04:00) dok je Boris Presečan bio peti (01:10:33). U konkurenciji 37 natjecatelja dobri su bili i ostali slatinski predstavnici. Tako je Srđan Radulović član Biciklističkog kluba Slatina bio 17. (01:23:50), član Motiva Igor Pipić 21. (01:28:21), a Danilo Cimbaljević 23. (01:30:05).

Damir Jukić

Foto: planinarimo info

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button