NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Hladno Pivo na 8. moto susretima!

Slatinsko jezero Javorica i ove godine bit će mjesto najbolje zabave u okviru već tradicionalnih osmih moto susreta u organizaciji Moto kluba „Speed“ Slatina.
O svim popratnim sadržajima i ostalim detaljima organizatori će obavijestiti posjetitelje neposredno prije samog događanja koje će se održati 27. kolovoza 2022., a isti će biti, kao i do sada, jedan od brojnih sadržaja koji nas ove godine očekuju povodom proslave Dana grada Slatine.

Iz Turističke zajednice Grada Slatine doznajemo da nas očekuje vrhunski koncertni događaj koji će, vjerujemo, privući mnoge bikere, ali i ostale posjetitelje željne vrhunske zabave.

„U goste nam dolazi najbolji hrvatski punk rock sastav Hladno Pivo koji u sklopu velike serije koncerata „35 za 35“ slavi 35 godina djelovanja sa 35 koncerata u zemlji i inozemstvu, na kojima će svirati najveće hitove iz svih faza karijere te na taj način okupiti nekoliko generacija fanova. S obzirom na to da su bikeri jedni od najvjernijih gostiju naše destinacije, logično je da u suradnji sa Gradom Slatinom omogućimo ovakav vrhunski koncert koji će privući i one koji ne voze nužno motore, ali znaju uživati u bogatoj ponudi ovakve manifestacije. Očekujemo lijepo vrijeme i mnogo posjetitelja!“ – rekao je Jurica Bosak, direktor TZG Slatine.
(mf/Izvor: TZG Slatine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button