NASLOVNICASPONZORIRANA OBJAVA

Helen Doron English Virovitica uskoro otvara svoja vrata na adresi Jurišićeva ulica 2 u Virovitici

HELEN DORON ENGLISH - najbolji engleski za djecu!

Helen Doron English Virovitica uskoro otvara svoja vrata na adresi Jurišićeva ulica 2 u Virovitici.

Pozivamo Vas na besplatni ogledni sat u sljedećim terminima:

  • 20.1.2023. (petak) – za djecu od 4 do 5 godina
  • 23.1.2023. (ponedjeljak) – za djecu od 5 do 6 godina
  • 24.1.2023. (utorak) – za djecu od 6 do 7 godina
  • 25.1.2023. (srijeda) – za djecu od 7 do 8 godina
Prijavite svoje dijete za besplatni ogledni sat:
Ili putem kontakt broja 095/850-9456
 
Helen Doron metoda zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik – bez naglaska na gramatička pravila. Upravo takav pristup omogućava rad s djecom već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti.

Helen Doron učitelji posebno su kvalificirani za podučavanje putem Helen Doron metode, a svake se godine dodatno usavršavaju na raznim seminarima. Prednosti Helen Doron škole su to što se grupe sastoje od maksimalno osmero djece te je nastava isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivno korištenje engleskog jezika.

Helen Doron materijali posebno su kreirani za svaku dob djeteta, a tečajevi se svake godine dodatno unapređuju. Sastavni dio seta za učenje su knjige i pristupni podaci za audio i video materijale, a polaznici mogu učiti i uz interaktivni portal s igricama - Kangi klub te korištenjem raznih edukativnih aplikacija.

U Helen Doron školi djeca nisu pod stresom i strahom od ocjenjivanja, a ispravke grešaka se provode na pozitivan način tako da djeca nemaju osjećaj da su pogriješila. Nastava se u Helen Doron školi održava jednom tjedno i traje 10 mjeseci, dok sat traje od 45 minuta (predškolska dob) do 120 minuta (tinejdžeri).

Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje audio materijala kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku. (Sponzorirana objava)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button