NASLOVNICAPOLITIKA

HDZ i HSLS u Slatini zajedno izlaze na izbore

Jučer je u prostorima slatinskog HDZ-a održano potpisivanje koalicijskog sporazuma između predsjednika GO HDZ-a Slatina Igora Fazekaša i predsjednika GO HSLS-a Slatina Željka Komadine o zajedničkom izlasku na lokalne izbore, koji bi trebali biti 16. svibnja 2021. godine. Na potpisivanju su, uz već spomenute, nazočili i predsjednik ŽO HDZ-a VPŽ Josip Đakić i dopredsjednik ŽO HDZ-a VPŽ Igora Andrović, te predsjednik ŽO HSLS-a VPŽ Miroslav Venus. 

 

– Kako je već dugogodišnja suradnja između HDZ-a i HSLS-a na nivou Virovitičko-podravske županije bila funkcionalna i efikasna, mi smo i nadalje pri stajalištu da zajedno nastupimo i na županijskoj i na gradskoj listi na predstojećim izborima. Ovom prigodom želim pozdraviti suradnju na nivou grada Slatina na kojoj će doktor Miroslav Venus biti kandidat za dogradonačelnika našem Igoru Fazekašu – istaknuo je Josip Đakić. 

 

– Drago mi je da nakon što smo potpisali koalicijski sporazum sa HSLS-om na nivou županije, danas ovdje nazočimo potpisivanju koalicijskog sporazuma između HDZ-a grada Slatine i HSLS-a grada Slatine o zajedničkom izlasku na lokane izbore. Potpisivanjem sporazuma smo formarizirali odličnu četverogodišnju suradnju koja je bila u proteklom mandatu, te da ćemo svi zajedno raditi na dobrobit naših građana u novom četverogodišnjem mandatu – rekao je Igor Andrović.

 

– Već na predstavljanju kandidatura za gradonačelnika i dogradonačelnika grada Slatine zahvalio sam se Igoru Fazekašu koji je ispravno prepoznao moju vrijednost, jer smo mi iz HSLS-a uvijek bili korektan koalicijski partner – rekao je dr. Miroslav Venus. 

 

– Naše dvije stranke su već dugi niz godina koalicijski partneri na lokalnim izborima, što je rezultiralo vrlo konstruktivnom suradnjom, i na nivou županije i na nivou grada Slatine. Zahvaljujem HDZ-u što nas je pozvao da zajednički iziđemo na ove lokalne izbore, što su uvidjeli da smo mi korektni i kvalitetni partneri – zaključio je Željko Komadina. 

 

Nakon uvodnih govora, predsjednik GO HDZ-a Slatina Igor Fazekaš i predsjednik GO HSLS-a Slatina Željko Komadina potpisali su potrebnu papirologiju o koalicijskom sporazumu. (ADF; Foto: R.Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button