CORONAVIRUS INFO

Gužve za cijepljenje u Virovitičko-podravskoj županiji: U subotu i u ponedjeljak prijepodne cijepilo se gotovo 650 građana

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije, zamjetan je povećan broj ljudi zainteresiranih za cijepljenje protiv COVID 19. Zbog toga je u subotu organiziran dodatan termin za cijepljenje, na kojemu se u prostorijama Zavoda u Virovitici, cijepilo 220 građana. Velika većina njih primila je prvu dozu.

Rekla nam je to voditeljica djelatnosti prevencije, suzbijanja i praćenja zaraznih bolesti pri Zavodu za javno zdravstvo “Sveti Rok” VPŽ, Darija Petrovčić, napomenuvši da su gužve za cijepljenje bile i u ponedjeljak prijepodne, kao i u subotu.

  • Danas je još veći broj onih koji su se odazvali cijepljenju protiv COVIDA-19, tako da smo već u prijepodnevnim satima evidentirali njih gotovo 300. Cijepimo bez naručivanja prvom, drugom ili trećom dozom – rekla je dr. Darija Petrovčić te dodala kako se u Slatini cijepilo 156 građana, većinom prvom dozom.

Zbog ovakvog interesa, Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ će u svojim prostorijama u Virovitici i Slatini organizirati dodatan termin cijepljenja u subotu, 13. studenog od 8,00 do 11,00 sati. Cijeli raspored cijepljenja u Virovitici, Slatini i Orahovici možete vidjeti OVDJE.
(www.icv.hr, www.vpz.hr, Fotografija: Tin Szabo i Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button