Home / NASLOVNICA / Grupa Vigor opet ima sjajan spot – “Gdje si sada, pile moje”

Grupa Vigor opet ima sjajan spot – “Gdje si sada, pile moje”

‘Gdje si sada pile moje’, naziv je ove pjesme grupe Vigor za koju je snimljen i novi video broj. Radi se o pjesmi s kojom su se momci predstavili ove godine na Aurea festu u Požegi, a ako je suditi po rezultatima radio postaja, dečki opet imaju hit. Čini se kako je grupa Vigor ponovno pronašla savršenu formulu kada je melodija i tekst u pitanju jer je publika i više nego oduševljena.

Ovoga puta proširili su svoj tim autora, pa su glazbu za ovu pjesmu zajednički potpisali Denis Dumančić i Miroslav Škoro, a stihove, uz Škoru napisala je Antonija Šola. Prema riječima pjevača Maria Rotha, ova pjesma je potpuno drugačija od svega što smo do sada radili, ali opet stilski vrlo slična glazbenom izričaju grupe Vigor.

Hit za hitom, rekla bi publika, a tu dečki ne namjeravaju stati. Radi se na ovim pjesmama i na novom albumu, a upravo pjesma “Gdje si sada, pile moje” to i najavljuje. Spot je sniman pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera iz Cinematic produkcije,a sam spot sniman je na prekrasnim lokacijama u Vukovaru i Osijeku.”Ovoga puta smo htjeli napraviti spot kod kuće, u našoj Slavoniji, s obzirom kako smo do sada naše spotove snimali širom Hrvatske. Htjeli smo ovoj priči dati dašak naše lijepe ravnice jer mi smo Slavonci koji su na to strašno ponosni.

x

Check Also

Preminuo istaknuti član Udruge HVIDR-a Slatina Ivan Gorenac (1955.-2020.) iz Bakića

Danas smo u ranim poslijepodnevnim satima od Udruge HVIDR-a Slatina zaprimili tužnu vijest da je ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org