DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS ZA VAS! – „Priprema projektnih prijedloga“, još jedno predavanje 18. srpnja

Gradska razvojna agencija Slatine u sklopu projekta „GRAS za Vas“ organizirala je novo, ovoga puta dvodnevno predavanje koje je već prvoga dana privuklo popriličan broj poduzetnika uz koje su na radionici pod nazivom „Priprema projektnih prijedloga“ prisustvovali i predstavnici Grada Slatine predvođeni zamjenicom gradonačelnika Sanjom Mrzljak Jovanić i pročelnikom Upravnog odjela za razvoj grada Marinom Kokorićem, te predstavnici gradskih institucija.

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Slatina predavanje je održala sveučilišna specijalistica ekonomije za upravljanje ekonomskim razvojem, diplomirana ekonomistica, stručnjakinja za pripremu i provedbu EU projekata s  kojima se bavi i stalno usavršava od 2005. godine, Sanja Bošnjak koja je i certificirana trenerica za edukaciju pripreme i provedbe EU projekata te niz edukacija za IPA i Strukturne fondove EU, a polaznike radionice na samom je početku pozdravila ravnateljica GRAS-a Teodora Fišer.

U sklopu radionice čija je svrha približiti poduzetnicima principe pisanja pripreme projektnih prijedloga, a cilj naučiti terminologiju i funkcioniranje EU fondova, slatinski su se poduzetnici imali prigodu upoznati s osnovama kohezijske politike, načinom, odnosno metodologijom prilikom provedbe poduzetničkih projekata, te vidjeti koji su im operativni programi na raspolaganju.

– Drago mi je da su se slatinski poduzetnici odazvali u prilično dobrom broju što znači da je tema ne samo zanimljiva nego i aktualna jer smo sada pri kraju kohezijske omotnice gdje je poprilično bespovratnih EU sredstava predviđeno za naše poduzetnike pa bi bio red da ih dobar dio njih iz Slatine koji ispunjavaju uvjete i uzmu, – rekla je Sanja Bošnjak uz preporuku i poziv onima koji se do sada nisu prijavili, da se odazovu u četvrtak, kada će se u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Slatina s početkom u 9 sati održati ponovljena radionica.

I ovo je predavanje financirano iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija te je besplatno za sve poduzetnike koji svojim sudjelovanjem ostvaruju dodatne bodove koje će moći iskoristiti prilikom prijave na Mjere poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine.

Zainteresirani poduzetnici za ovo predavanje svoj dolazak u četvrtak 18. srpnja trebaju najaviti na tel. 033 400 414 ili na mail info@gras.com.hr

(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button