DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS ZA VAS! – održano dvodnevno predavanje „Priprema projektnih prijedloga“

U sklopu projekta „GRAS za Vas“ Gradske razvojne agencije Slatine danas je održano ponovljeno predavanje „Priprema projektnih prijedloga“ za novi krug poduzetnika koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati radionici u utorak.

Tako je nakon uvodnih riječi ravnateljice GRAS-a Teodore Fišer, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Slatina još jedno predavanje na spomenutu temu održala sveučilišna specijalistica ekonomije za upravljanje ekonomskim razvojem, diplomirana ekonomistica, stručnjakinja za pripremu i provedbu EU projekata s  kojima se bavi i stalno usavršava od 2005. godine, Sanja Bošnjak koja je i certificirana trenerica za edukaciju pripreme i provedbe EU projekata te niz edukacija za IPA i Strukturne fondove EU.

U sklopu ove dvodnevne radionice čija je svrha približiti poduzetnicima principe pisanja pripreme projektnih prijedloga, a cilj naučiti terminologiju i funkcioniranje EU fondova, slatinski su se poduzetnici imali prigodu upoznati s osnovama kohezijske politike, načinom, odnosno metodologijom prilikom provedbe poduzetničkih projekata, te vidjeti koji su im operativni programi na raspolaganju.

Slatinski poduzetnici imat će prigodu u sklopu projekta „GRAS za Vas“ koji se financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, prisustvovati još jednom besplatnom predavanju koje se priprema za 29. kolovoza na kojemu će gost predavač biti Zvonimir Zavacki koji će im kroz edukaciju „Optimiziranje poslovnih procesa i standardi kvalitete“ prikazati mogućnost skraćivanja poslovnih procesa za maksimalno iskorištavanje kapaciteta i smanjivanje gubitaka.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button