NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS ZA VAS! – 29. svibnja predavanje „Pisanje poslovnog plana“

Predavanje

Pisanje poslovnog plana

  1. svibnja 2019. godine u 10.00 sati

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina, Šetalište Julija Burgera 1, Slatina


Poslovni plan je nacrt budućeg poslovanja koji treba definirati odgovore na sljedeća pitanja:

– koji ćete proizvod proizvoditi?, tko će biti vaši kupci?, na koji način ćete prodavati? zbog čega će kupci kupiti vaš proizvod? koje količine planirate prodati i po kojoj cijeni? koliko će vas koštati proizvodnja, prodaja i marketing? koliko vam treba sredstava za projekt i kako ćete ga financirati? I ono najvažnije – kolika je vaša zarada?

O elementima poslovnog plana, osnovnim sredstvima, amortizaciji, bilanci, savjetima o sastavljanju kvalitetnog poslovnog plana, ali i o najčešćim greškama u izradi (te kako ih izbjeći) govorit će na predavanju „Pisanje poslovnog plana“ 29. svibnja Neda Martić, direktorica Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, te zasigurno približiti poduzetnicima važnost i principe pisanja poslovnog plana kao temelj za pripremu za buduća ulaganja i razvoj.

Predavanje je besplatno za sve poduzetnike, a sudjelovanje na predavanju donosi dodatne bodove prilikom prijave na Mjere poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine.

Sve dodatne informacije možete dobiti na info@gras.com.hr ili 091 3722 599.

DOBRODOŠLI!

Gradska razvojna agencija Slatine

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button