DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS na terenu prezentira Mjere ruralnog razvoja

Gradska razvojna agencija Slatine započela je jučer s prezentacijom MJERA RURALNOG RAZVOJA. Prva dva predavanja održana su u Donjim Meljanima i Gornjem Miholjcu.

Neke od tema koje su djelatnici Gradske razvoje agencije Slatine prezentirali zainteresiranim poljoprivrednicima su restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava, biljna proizvodnja, voće i povrće, stočarstvo i peradarstvo, potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima, potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.
Okupljeni su iskoristili priliku i postavljali konkretna pitanja iz područja koja ih zanimaju. Prezentirane mjere odnose se na velike poljoprivrednike, male poljoprivrednike, mlade poljoprivrednike i na nepoljoprivredne djelatnosti i iz tih područja su u najavi 4 natječaja.

Iz GRAS-a poručuju da je ovo početak dobre prakse da se informacije donose korisnicima direktno u mjesto stanovanja jer je tako i odaziv samih potencijalnih korisnika najavljenih mjera znatno veći, što je u obostranom interesu.

Prezentacije koje su održali ravnateljica GRAS-a Danijela Maravić i suradnici nastavljaju se danas od 18.30 sati u mjesnom domu u Kozicama i od 20.00 sati u mjesnom domu u Novom Senkovcu. (mk / Foto: GRAS)

Raspored ostatka prezenacija:

  • 14.09.2017. u 18:30 u vatrogasnom domu Sladojevci
  • 14.09.2017. u 20:00 u prostoru nogometnog kluba Bakić
  • 15.09.2017. u 16:00 u Hrvatskom domu u Slatini, Braće Radić 4

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button