DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS u suradnji s poduzetnicima prijavila deset projekata na E-impuls

Gradska razvojna agencija Slatine, u suradnji s poduzetnicima s područja grada Slatine, krajem rujna je prijavila deset projekata u vrijednosti 2.096.270,28 HRK za Poziv na dostavu projektnih prijava E-impuls izvedenog iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., objavljenog od Ministarstva poduzetništva i obrta.

Ovim projektima slatinski poduzetnici mogu ostvariti potporu odnosno povrat sredstava u iznosu 65 % ako su mala poduzeća odnosno 85 % ako su mikro poduzeća.

Poziv je bio usmjeren na poticanje zapošljavanja, očuvanje postojećih radnih mjesta, te povećanje prihoda od prodaje proizvoda i usluga. Realizacijom navedenih projekata u Slatini bi se otvorilo deset do petnaest novih radnih mjesta.

Iz GRAS – a poručuju kako su zadovoljni suradnjom sa slatinskim poduzetnicima, te se nadaju nastavku uspješne suradnje i u skoroj budućnosti. Pozivaju i ostale poduzetnike s područja grada da prate natječaje koji se odnose na njih te da se jave u GRAS kako bi im bila pružena potrebna pomoć za pisanje i provedbu projekata. (mk)

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org