NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS poziva na predstavljanje uvjeta Potpore za samozapošljavanje u 2024. godini Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

U ponedjeljak, 15. siječnja u Slatini će se održati predstavljanje uvjeta Potpore za samozapošljavanje u 2024. godini Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prezentacija je namijenjena svim nezaposlenim osobama koje žele uz pomoć Potpore pokrenuti poslovanje te na taj način pokriti troškova osnivanja i započinjanja poslovanja. 

Stoga Gradska razvojna agencija Slatine poziva sve zainteresirane da se odazovu predavanju koje će se održati u EPIcentru Sequoia Slatina na adresi Šetalište J. Burgera 10 u Slatini s početkom u 11 sati.

Predavanje će održati Antonela Radaš, viša stručna suradnica za gospodarstvo, pripremu i provedbu projekata Gradske razvojne agencije Slatine. 

Od početka Potpore za samozapošljavanje Gradska razvojna agencija Slatine pomaže fizičkim osobama pri pisanju poslovnih planova i realizaciji njihovih poslovnih ideja, a svoje povjerenje joj je do sada ukazalo mnoštvo poduzetnika. Tako je GRAS u periodu od 2019. do danas pomogao pri otvaranju gotovo 50 poslovnih subjekata.

S obzirom na veliki interes za podnošenje zahtjeva za Potporu za samozapošljavanje, svima koji budu sudjelovali na prezentaciji Gradske razvojne agencije Slatine, pružit će se prednost pri pisanju poslovnih planova odnosno realizaciji njihove poslovne ideje.

(mf; Izvor: GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button