DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS poziva na novu radionicu „Aktualnosti radnog prava iz perspektive poduzetnika“ u petak, 21. srpnja

Gradska razvojna agencija Slatine kao član Mreže poduzetničkih potpornih institucija (Mreža BOND) u petak, 21. srpnja 2023. godine s početkom u 11:00 sati u „Posjetiteljsko-interpretacijskom centru EPIcentar Sequoia Slatina“ organizira novu radionicu namijenjenu postojećim i budućim poduzetnicima kao i zainteresiranoj javnosti.

Radionicu na temu „Aktualnosti radnog prava iz perspektive poduzetnika“ održat će odvjetnik Goran Jarić, partner u Odvjetničkom društvu Mišević i Jarić d.o.o. iz Osijeka, specijaliziranom za radno i trgovačko pravo.

Radionice se održavaju u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Gradska razvojna agencija Slatine poziva sve zainteresirane da dođu i sudjeluju u radionicama, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: info@gras.com.hr ili ravnatelj@gras.com.hr kao i na telefon: 033:400/414 ili osobnim dolaskom na adresu Trg sv. Josipa 10.
(mf/Izvor: GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button