DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS organizirao radionicu na temu „Upravljanje financijama i računovodstvene obveze malih poduzetnika“

Jučer je u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2″ koju provodi HAMAG-BICRO, Gradska razvojna agencija Slatine organizirala radionicu na temu „Upravljanje financijama i računovodstvene obveze malih poduzetnika“.

Radionica je održana u prostorima „Posjetiteljsko-interpretacijskog centra „EPIcentar Sequoia Slatina“ gdje je na samom početku sve prisutne pozdravio vršitelj dužnosti ravnatelja Gradske razvojne agencije Jurica Culej.

– Ova tema je važna za sve one koji se žele bolje upoznati sa zakonskim propisima u području poreza i računovodstva, te praćenju i analizi poslovanja. Radionica je namijenjena malim poduzetnicima i obrtnicima, kao i svim zainteresiranim pojedincima koji žele saznati više o načinu funkcioniranja i logici računovodstvenog sustava malog poduzeća i obrta s aspekta vlasnika. U narednom razdoblju bit će održano još nekoliko radionica, a sve s ciljem unaprjeđenja i podizanja konkurentnosti poduzetnika, – istaknuo je v.d. ravnatelja Gradske razvojne agencije Slatine Jurica Culej.

Polaznici radionice stekli su nova znanja o osnovama financijskog planiranja i upravljanja te dobili uvid u funkcioniranje i logiku računovodstvenog sustava malog poduzeća i obrta s aspekta vlasnika.

Radionicu je održao Hrvoje Lukač, diplomirani ekonomist iz slatinske tvrtke REVIDA d.o.o. s dugogodišnjim iskustvom na najsloženijim poslovima revizije, računovodstva, financijskih analiza i kontrole, broker i investicijski savjetnik (HANFA certifikat).
(mf/Izvor: GRAS/Foto: Mihaela Feldi)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button