DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS online radionica: Velimir Srića – “Leadership malih tvrtki”

Radionicu će u ponedjeljak 24. srpnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati održati Velimir Srića,  profesor emeritus na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i jedan od vodećih konzultanta iz područja leadershipa, menadžmenta i informacijskih tehnologija.

Gradska razvojna agencija Slatine poziva Vas na besplatnu online radionicu „Leadership malih tvrtki“, koju će u ponedjeljak 24. srpnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati održati Velimir Srića,  profesor emeritus na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i jedan od vodećih konzultanta iz područja leadershipa, menadžmenta i informacijskih tehnologija.

Radionica je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima kao i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Prijava sudjelovanja na online radionici je obavezna, a prijavu možete izvršiti slanjem svojih kontakt podataka (ime i prezime, e-mail, kontakt telefon i naziv poduzeća/ustanove – ako je primjenjivo) na adresu: info@gras.com.hr.

Prije održavanja radionice, na  prijavljenu e-mail adresu dobit ćete poveznicu preko koje se uključujete u praćenje radionice. Besplatnu aplikaciju zoom.us potrebno je prije početka radionice instalirati i pokrenuti.                                                                                                          

Radionice se održavaju u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: info@gras.com.hr ili ravnatelj@gras.com.hr kao i na telefon: 033/400-414 ili osobnim dolaskom na adresu Trg sv. Josipa 10.

(mk / Izvor: GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button