DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS objavio drugo izdanje informacijskog lista „GRAS INFOrmator“

Gradska razvojna agencija Slatine danas je objavila svoje drugo izdanje „GRAS INFOrmatora“.

Riječ je o informacijskom „listu“ koji pruža informacije o aktualnim natječajima i pozivima na koje se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe.

GRAS-ov INFOrmator namijenjen je građanima, gospodarstvenicima, udrugama civilnoga društva, javnim poduzećima, ustanovama i institucijama koji žele participirati na raznim natječajima i/ili žele imati više informacija.

GRAS-ov INFOrmator bit će dostupan na stranicama Gradske razvojne agencije Slatine svim zainteresiranima svakog prvog petka u mjesecu (novo izdanje) te će biti dostupan u GRAS-ovoj bazi korisnika putem e-maila, a sve u cilju pružanja učinkovite podrške građanima za razvoj boljih gospodarsko-društvenih uvjeta na širem slatinskom području, a od ovoga mjeseca uvodi i neke novine.

– U odnosu na prethodno izdanje, od ovog mjeseca u sklopu GRAS-ovog INFOrmatora Gradska razvojna agencija Slatine počinje s predstavljanjem naših „malih“, a zapravo tako velikih poduzetnika koji svoje poduzetničke ideje i pothvate realiziraju na području Grada Slatine i okolice.

Osim toga na prvim stranicama naći će se mišljenja građana o našem „listu“ te ih stoga pozivamo da nam slobodno pošalju povratnu informaciju, a sve u cilju unaprjeđenja i poboljšanja.

Također, ovim izdanjem pokušavamo doprinijeti osvještavanju građana o važnosti odvojenog sakupljanja otpada, a te informacije nalaze se na kraju INFOrmatora pod rubrikom iz SLATINA KOM-a, – rekao je v. d. ravnatelja GRAS-a Jurica Culej te naglasio kako se svi zainteresirani koji žele biti dio GRAS-ovog INFOrmator-a slobodno obrate u GERAS sa svojom pričom.

Sva izdanja GRAS-ovog INFOrmatora nalaze se OVDJE.

(mf; GRAS)

INFOrmator – studeni

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button