DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

GRAS INFOrmator – Siječanj 2024.

Gradska razvojna agencija Slatine danas je objavila prvi ovogodišnji „GRAS INFOrmator“, inače četvrti po redu od kada je pokrenut u listopadu prošle godine.

Riječ je o informacijskom „listu“ koji pruža informacije o aktualnim natječajima i pozivima na koje se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe.

GRAS-ov INFOrmator namijenjen je građanima, gospodarstvenicima, udrugama civilnoga društva, javnim poduzećima, ustanovama i institucijama koji žele participirati na raznim natječajima i/ili žele imati više informacija.

GRAS-ov INFOrmator bit će dostupan na stranicama Gradske razvojne agencije Slatine svim zainteresiranima svakog prvog petka u mjesecu (novo izdanje) te će biti dostupan GRAS-ovoj bazi korisnika putem e-maila, a sve u cilju pružanja učinkovite podrške građanima za razvoj boljih gospodarsko-društvenih uvjeta na širem slatinskom području.  

Uključite se i Vi!

Ukoliko želite Vi biti dio GRAS-ovog INFOrmator-a slobodno nam se obratite sa svojom pričom ili ostavite svoje podatke OVDJE.

Sva izdanja GRAS-ovog informacijskog „lista“ nalaze se OVDJE.

Uz objavu prvog ovogodišnjeg izdanja GRAS-ovog INFOrmator-a djelatinici Gradske razvojne agencije Slatine predvođeni v.d. ravnatelja Juricom Culejom svim su poduzetnicima i njihovim obiteljima te ostalim građanima Slatine zaželjeli sretnu i uspješnu Novu godinu u nadi nastavka uspješne suradnje.

(mf; Izvor: GRAS)

INFOrmator – siječanj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button