DOGAĐANJANASLOVNICA

GRAS aplicirao programe nekoliko slatinskih sportskih klubova na Natječaj Ministarstva turizma i sporta

Malonogometni klub Slatina, Hrvački klub Slatina i Kuglački klub Slatina u suradnji s Gradskom razvojnom agencijom Slatine prijavili su svoje sportske programe na Natječaj za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2022. godini, a kojeg je raspisalo Ministarstvo turizma i sporta.

Opći cilj Natječaja je omogućiti što većem broju korisnika svakodnevno bavljenje organiziranom tjelesnom aktivnošću koja će pridonijeti očuvanja i unapređenju psihofizičkih sposobnosti i zdravlja kroz stvaranje uvjeta za bavljenje sportom na cjelokupnom području Republike Hrvatske, a u skladu sa svojim interesima i sposobnostima.

Malonogometni klub Slatina prijavio je program pod nazivom „Odaberi futSaL“ ukupne vrijednosti 106.064,50 kn.

Hrvački klub Slatina u 2021. godine provodio je program „Fair play za trofej“, a ovogodišnji prijavljeni program „Fair play za trofej 2“ ukupne vrijednosti 149.320,00 kn svojevrsni je nastavak prošlogodišnjeg programa.

Svoj program pod nazivom „Kuglanje bez granica“ prijavio je i Kuglački klub Slatina čija ukupna vrijednost iznosi 77.463,12 kn.
(mf/Izvor: GRAS)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button