NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

GRAS 23. kolovoza organizira informativnu radionicu Natječaji za dodjelu institucionalnih podrški stabilizaciji i/ili razvoju udruga

Gradska razvojna agencija Slatine poziva Vas na besplatnu informativnu radionicu pod nazivom „Natječaj za dodjelu institucionalnih podrški stabilizaciji i/ili razvoju udruga“, u okviru koje će svim zainteresiranim udrugama biti predstavljene osnovne informacije te mogućnosti prijave na natječaj.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva je 16. kolovoza 2023. godine raspisala pet natječaja za dodjelu institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i društvenom razvoju u Republici Hrvatskoj, udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade, udrugama iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj, udrugama osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini i udrugama umirovljenika. Institucionalna podrška dodjeljuje se udrugama na razdoblje od tri godine, a financiraju se troškovi nužni za redoviti rad i funkcioniranje udruge.

Informativna radionica održat će se u srijedu, 23. kolovoza 2023. godine s početkom u 11:00 sati u Posjetiteljsko-interpretacijskom centru „EPIcentar Sequoia Slatina“.

Za sva pitanja slobodno kontaktirajte GRAS na telefon 033/400-414 ili na e-mail info@gras.com.hr.
(mf/Izvor: GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button