NASLOVNICASPORT

Graničari uspješniji od Slatine

Prošle su subote utakmice 8.kola Druge nogometne lige Hns središta sjever odigrale mlade nogometne selekcije Slatine i Graničara iz Đurđevca. Gledajući sva tri susreta dosta uspješniji bili su gosti. Kod najmlađih, tzv.početnika, Graničar je slavio s tijesnih, ali potpuno zasluženih 2:1. Kod mlađih pionira Slatina je čak tri puta dolazila u prednost da bi se gosti baš svaki uspjeli vratiti i na kraju doći do podjele bodova nakon konačnih 3:3. Podosta igrački oslabljeni pioniri Slatine uspjeli su povesti nakon lijepe akcije Mudrog i strijelca Mumleka, no gosti se nisu predavali te su na koncu došli do preokreta i pobjede 1:2.

Najmlađi članovi Slatine, oni tzv.”osmice”, igrali su svoju utakmicu županijske lige protiv vršnjaka iz Virovitice. Ne samo da su igrali, nego su upisali i petu uzastopnu visoku pobjedu kojom su se odvojili od pratnje na prvom mjestu tablice.

Što se tiče starijih kolega i trenutnog poretka uzrast U-11 (početnici) drži 4.mjesto sa 14 bodova dok su na čelu ljestvice Graničar i No limit s 21 bodom. Kod mlađih pionira (U-13) Slatina je vodeća sa 19 bodova dok je Pitomača druga sa 16. Kod najstarijih, pionira, Slatina je 6. sa 8 bodova, a Podravac iz Virja vodeći sa 20 bodova.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button