DOGAĐANJAGOSPODARSTVONASLOVNICAPROJEKTI I NATJEČAJIŽUPANIJA

Gradu Slatini osigurano sufinanciranje projekta za radove na sanaciji dvorane Dječjeg vrtića Zeko

U organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije danas (petak) je u Pleternici u „Interpretacijskom centru Terra Panonica“ upriličeno svečano uručivanje ugovora kojim je osigurano sufinanciranje projekta „Poboljšanje temeljnih zahtjeva predškolske građevine“ kojeg je Grad Slatina u suradnji s Gradskom razvojnom agencijom Slatine prijavio na poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u sklopu Programa održivog razvoja lokalne zajednice.

Tom je prigodom ministar Šime Erlić u nazočnosti državnog tajnika Domagoja Mikulića uručio Ugovor o sufinanciranju zamjeniku gradonačelnika Grada Slatine Iliji Nikoliću.

Projektom će se sufinancirati radovi na sanaciji dvorane Dječjeg vrtića Zeko u Slatini – poboljšanje temeljnih zahtjeva predškolske građevine. Radove na sanaciji dvorane, koji su započeli početkom lipnja, izvodi slatinska tvrtka Cestogradnja d.o.o., a stručni nadzor nad radovima provodit će ovlašteni inženjer Željko Šaponja.

Projektom će se je poboljšati nosivost građevine konstrukcijskom sanacijom te će se time doprinijeti povećanju sigurnosti boravka u dvorani.

Dodijeljeni iznos sufinanciranja od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije po ovom projektu iznosi 43.000,00 eura, a ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 106.883,63 eura.

(nm/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button