DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradu Slatini 45.000,00 eura za Rekonstrukciju plinske kotlovnice u zgradi Hrvatskog doma u Slatini

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije donijelo je Odluku o financiranju projekta Grada Slatine „Rekonstrukcija plinske kotlovnice u zgradi Hrvatskog doma u Slatini – Glazbena škola Milka Kelemena“.

Projekt je prijavljen na Poziv za iskaz interesa za financiranje projekata prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina koje je raspisalo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Odobreno sufinanciranje iznosi 45.000,00 eura, a ukupna vrijednost projekta je 68.016,63 eura.

Riječ je o projektu čijim će se ulaganjem u rekonstrukciju sustava grijanja u zgradi Hrvatskog doma osigurati uvjeti za ugodan i siguran boravak, ne same polaznika i djelatnika Glazbene škole Milka Kelemena Slatina, već i šire lokalne zajednice. Cilj projekta je rekonstrukcijom plinske kotlovnice unaprijediti razinu kvalitete javne infrastrukture koju koristi lokalna zajednica.

– Provedbom projekta riješit će se problem s grijanjem zgrade budući da je postojeći plinski kotao zastario i neefikasan što otežava boravak i rad u prostorima Glazbene škole Milka Kelemena. Osiguravanjem adekvatnih uvjeta omogućit će se siguran i ugodan boravak djece u glazbenoj školi, kao i korisnicima ostalih prostora zgrade Hrvatskog doma, – poručuju iz Grada Slatine.

 Grad Slatina je ovaj projekt prijavio uz stručnu i savjetodavnu podršku Gradske razvojne agencije Slatine.

(mf, Grad Slatina; Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button