Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Gradsko pjevačko društvo „Zrinski“ Slatina gostovalo na tradicionalnom Antunovskom koncertu zborova u Našicama

U Pastoralnom centru Emaus u Našicama jučer je održan tradicionalni Antunovski koncert zborova. Organizator je bilo Hrvatsko kulturno društvo „Lisinski” Našice čiji je predsjednik Miroslav Šarić rekao kako mu je drago što je, nakon dvije godine pauze, ova lijepa tradicija nastavljena.

Bila je to prigoda i za Gradsko pjevačko društvo „Zrinski“ iz Slatine, također nakon dvogodišnje pauze, vratiti se tamo gdje i pripada, na pozornicu.
Na ovom se gostovanju „Zrinski“ našičkoj publici predstavio s dvije skladbe: Rum, dum, dum i Take up your cros,  pod ravnanjem prof. Sare Mojzeš.  

Osim članova slatinskog zbora na smotri u Našicama nastupili su domaćini, Hrvatsko pjevačko društvo „Lisinski“, zatim Dječji zbor Osnovne glazbene škole Kontesa Dora također iz Našica, Hrvatsko pjevačko društvo „Graničar“ iz Nove Gradiške te Hrvatsko pjevačko društvo „Davor“ iz Slavonskog Broda.

Kako nam je rekla predsjednica GPD „Zrinski“ Snježana Žilavi, uspostavljena je jako lijepa suradnja, kako s domaćinima tako i ostalim gostujućim zborovima, te se nada da će ih Gradsko pjevačko društvo „Zrinski“ ugostiti na svom Godišnjem tradicionalnom koncertu u jesen.
(Mihaela Feldi/Foto: GPD „Zrinski“ Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button