NASLOVNICAUDRUGE

Gradski ogranak UHDDR Slatina održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Večeras (subota) je u Hrvatskom domu u Gornjem Miholjcu svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu održao Gradski ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Slatina.

Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine, uslijedio je izbor tijela skupštine pa je tako predsjedanje preuzeo predsjednik Radnog predsjedništva Ivica Pavin.

Nazočnima, među kojima su bili predsjednici temeljnih ogranaka UHDDR-a Gornji Miholjac, Bakić i Sladojevci te manji broj članova kako bi se ispoštovale epidemiološke mjere o suzbijanju širenja koronavirusa, izvješće o radu udruge u prošloj godini i financijsko izvješće za isto razdoblje, kao i plan rada i financijski plan za tekuću godinu, podnio je Dragutin Radičaj. U ime Nadzornog odbora izvješće je podnio predsjednik istog Dragan Beneš. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Pod 9. točkom Dnevnog reda bila je rasprava o podnesenoj ostavci Željka Kolingera na mjesto predsjednika GO UHDDR Slatina, koji je ostavku podnio iz osobnih razloga, te je na njegovo mjesto predložen Dragutin Radočaj, a čije je imenovanje jednoglasno izglasano.
mf (df/Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button