NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Gradske knjižnica i pedijatrijska ordinacija dr. Željkice Gerenčir priključili se manifestaciji „Prosinac u Slatini“

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina pridružila se obilježavanju manifestacije „Prosinac u Slatini 2019.“ te je u suradnji s pedijatrijskom ordinacijom dr.spec.ped. Željkice Gerenčir organizirala pričaonice za predškolce kojima žele potaknuti čitanje od najranije dobi.

Pričaonice u pedijatrijskoj ordinaciji započele su 10. prosinca i održavat će se svakoga utorka do kraja godine.

Tema prve pričaonice bila je pod nazivom „Pisma za Djeda Božićnjaka“ prema istoimenoj interaktivnoj slikovnici Susan Niessen, u kojoj se pripovijeda o Djedu Božićnjaku, a djeci je osobito zanimljiva zbog prozorčića s prekrasnim ilustracijama na svakoj stranici. Vrh obrascaDno obrasca

U jučerašnjoj pričaonici tema je bila također božićnog karaktera s osvrtom na slikovnicu „Božićni poni“ koju je ispričao Kai Haferkamp.
Djed Božićnjak je u nevolji. Jedan od sobova se prehladio i treba ga hitno zamijeniti jer još puno djece čeka darove, a Badnjak je. Mali poni je nesiguran u sebe, a avantura s Djedom Božićnjakom će ga promijeniti.

I ova priča zainteresirala je mališane, a ako je pričaonica zainteresirala i vas dođite na sljedeću u utorak, 24. prosinca na sam Badnjak kada će tema biti „Božićne snjegopriče“.
(Mihaela Feldi/Foto: Gradska knjižnica i čitaonica Slatina)


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org