DOGAĐANJANASLOVNICAPROJEKTI I NATJEČAJIUDRUGE

Gradska razvojna agencija Slatine pripremila niz projekata slatinskim udrugama!

Ovih je dana Gradska razvojna agencija Slatine na adresu Grada Slatine uputila niz projekata koje prijavljuju udruge s područja Grada Slatine kroz Natječaj za financiranje programa i projekata udruga za 2023. godinu.

Riječ je o projektima iz područja branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata, područja udruga u kulturi te ostalih društvenih djelatnosti.

Gradska razvojna agencija Slatine pripremila je ukupno 10 projekata koji su od iznimne važnosti za rad udruga.

– Ovim putem zahvaljujemo svim udrugama koje su nam povjerile njihove projektne ideje koje smo u suradnji s njima pretočili u projekte koji će doprinijeti razvoju naše lokalne zajednice. Riječ je o projektima ukupne vrijednosti od 20.815,76 € koji će doprinijeti radu udruga te će udruge kroz njih realizirati svoje projektne aktivnosti i planove rada za 2023. godinu. Ovo je nastavak odlične suradnje koje Gradska razvojna agencija Slatine ima s udrugama te su u procesu izrade i projekti koje će GRAS prijaviti za udruge sa slatinskog područja i na natječaje koje raspisuju razna ministarstva, Županija itd., – poručuju iz Gradske razvojne agencije Slatine.
(mf/Izvor: GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button