DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Gradska razvojna agencija Slatine pokrenula „GRAS INFOrmator“

Gradska razvojna agencija Slatine danas je objavila prvi „GRAS INFOrmator“.

Riječ je o informacijskom „listu“ koji pruža informacije o aktualnim natječajima i pozivima na koje se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe. Ciljana publika ovog informacijskog „lista“ su poduzetnici koji na jednom mjestu mogu dobiti pregled svih aktivnih natječaja i poziva.

– GRAS-ov INFOrmator pruža sažetak informacija o aktualnim natječajima i pozivima koji stoje na raspolaganju pravnim i fizičkim osobama. Kroz naš informacijski „list“ želimo pokušati doći do što većeg broja poduzetnika te ih na taj način motivirati i osvijestiti o mogućnostima financiranja njihovih poslovnih aktivnosti i tako potaknuti njihov daljnji razvitak. Isto tako naš INFOrmator bit će namijenjen i učenicima, studentima te udrugama koje će pravovremeno dobivati informacije o aktualnostima koje se odnose na njihove aktivnosti. Nadamo se da će naš „list“ doći do što većeg broja građana kako bi zajedničkim snagama maksimalno iskoristili prilike koje nam stoje na raspolaganju, – rekao je v.d. ravnatelja Jurica Culej.

GRAS-ov INFOrmator bit će dostupan na stranicama Gradske razvojne agencije Slatine svim zainteresiranima svakog prvog petka u mjesecu (novo izdanje), a redovito će biti dostupan u GRAS-ovoj bazi korisnika putem e-maila.

Sve ostale informacije poduzetnici i svi ostali zainteresirani mogu dobiti u Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine na adresi Trg sv. Josipa 10, Slatina, tel.: 033/400-414, putem maila: info@gras.com.hr ili web stranice www.gras.com.hr.
(mf/Izvor: GRAS)

INFOrmator

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button