DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradska razvojna agencija Slatine održala radionicu za mlade u sklopu Erasmus+ projekta Grada Slatine „Prvi koraci“

U ponedjeljak, 20. studenog Gradska razvojna agencija Slatine održala je radionicu za mlade u sklopu Erasmus+ projekta Grada Slatine „Prvi koraci“.

Radionica pod nazivom „Projekt za moj Grad“ održana je u prostorijama EPIcentra Sequoia Slatina, a čiji je cilj bio upoznati mlade s pripremom projektnih prijedloga te ih potaknuti na osmišljavanje projektnih ideja za grad Slatinu.

Uz zainteresirane mlade sudjelovali su i predstavnici GRAS-a predvođeni v. d. ravnatelja Juricom Culejom, Grada Slatine uz nazočnost predsjednika slatinskog Gradskog vijeća Tome Tomića, te Savjeta mladih Grada Slatine na čelu s predsjednikom Goranom Kizivatom.

Na radionici se raspravljalo o izradi Lokalnog programa za mlade Grada Slatine 2024.-2027., a predstavljen je i nacrt Plana. Također se raspravljalo o ključnim problemima mladih iskazanim kroz provedenu anketu i fokus grupe. Ključni problemi dobiveni provedenim istraživanjem detaljnije su se analizirali te su predstavnici mladih iznijeli i neke nove probleme koji do sada nisu detektirani.
(mf, GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button