DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradska razvojna agencija Slatine održala prezentacije u Donjim Meljanima i Bakiću

Jučerašnjom(četvrtak, 30.03.) vrlo uspješnom prezentacijom u Bakiću završen je ciklus prezentacija koje je održala Gradska razvojna agencija Slatine zainteresiranim poduzetnicima. Prezentacije su bile namijenjene poduzetnicima s područja Slatine u svrhu njihovog dodatnog educiranja te kako bi im pomogle da steknu nova znanja i saznaju sve o aktualnim i budućim izvorima financiranja njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Prva ovotjedna prezentacija održana je u Mjesnom domu u Donjim Meljanima, a druga je održana u Mjesnom domu u Bakiću. Teme koje su obrađene u sklopu prezentacije bile su: Program mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine za 2023. godinu, Intervencije ruralnog razvoja te Potpore za samozapošljavanje HZZ-a za 2023. godinu.

Ovotjednim prezentacijama završava ciklus predavanja na navedene teme, a ukupno su održane tri prezentacije u Slatini, Donjim Meljanima i u Bakiću.

– Prije svega želim zahvaliti svima na dolasku te se nadamo da smo opravdali poduzetnička očekivanja. Veliki broj poduzetnika koji su posjetili naše edukacije dokaz su da je jako puno zainteresiranih poduzetnika koji žele razvijati svoje poduzetničke aktivnosti ali također veseli i veliki broj onih koji tek pokreću svoje prve poduzetničke pothvate. Cilj ovih prezentacija je zapravo približiti sve aktualnosti te sve informacije vezane za razvoj poduzetništva što i jest naš zadatak kao razvojne agencije. Ovakav tip komunikacije s poduzetnicima pokazao se je vrlo uspješnim, a dokaz tomu je velika posjećenost naših prezentacija te ćemo i u narednom razdoblju održavati razne prezentacije i radionice za poduzetnike, a sve s ciljem podizanja konkurentnosti i kvalitete poduzetništva na području Grada Slatine te u konačnici razvoja lokalne zajednice – istaknuo je v.d. ravnatelja Gradske razvojne agencije Slatine Jurica Culej.

Prezentacije zainteresiranim poduzetnicima održali su djelatnici Gradske razvojne agencije Slatine i to Antonela Radaš, Nada Ranitović te Jurica Culej.

Savjetovanje od strane GRAS-a vezano za spomenute programe besplatno je za poduzetnike sa slatinskog područja, a sve detaljnije informacije o aktualnim i budućim natječajima te svu stručnu i tehničku pomoć svi zainteresirani mogu dobiti u Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine na adresi: Trg sv. Josipa 10, Slatina, ili putem telefona na broj 033/400-414, odnosno e-maila info@gras.com.hrravnatelj@gras.com.hr.

(tks/Izvor:GRAS Slatina)

 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button