Home / NASLOVNICA / Gradska knjižnica i čitaonica Slatina ugostila i učenike 6. i 8. razreda OŠ Eugena Kumičića Slatina

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina ugostila i učenike 6. i 8. razreda OŠ Eugena Kumičića Slatina

Povodom Mjeseca hrvatske knjige Gradsku su knjižnici i čitaonicu Slatina  posjetili i učenici 6. i 8. razreda OŠ Eugena Kumičića Slatina sa svojom nastavnicom Hrvatskog jezika Ivanom Strupar.

Razgledajući novouređene prostore Knjižnice učenici su se upoznali s knjižnim fondom i brojnim odjelima na kojima su smještene knjige.
Tako su saznali korisne informacije o svim mogućnostima koje im knjižnica može pružiti, od posudbe lektire, stručne literature iz različitih oblasti koje će im trebati  tijekom školovanja, ali i života. Naravno tu su uz moguću posudbu DVD-a i knjige za opuštanje, ali i one koje će čitatelja odvesti u brojne avanture.  U knjižnici se mogu koristiti računala i internet, učenici mogu pisati domaće zadaće, sastave, seminarske radnje, izrađivati plakate, prezentacije…

Da bi im školovanje bilo što uspješnije učenike je Knjižnica nagradila besplatnim članstvom na 12 mjeseci, a knjižničarke su pozvale učenike da dobivenu iskaznicu maksimalno iskoriste, te izrazile otvorenu suradnju kako bi što lakše i bolje savladali školske lekcije, a u budućnosti i životne.
(mf/Izvor: GKiČ Slatina)

x

Check Also

„Glasnici istine za Vukovar“

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org