Home / NASLOVNICA / Gradska knjižnica i čitaonica Slatina ugostila „Cvjetiće“

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina ugostila „Cvjetiće“

Povodom  Mjeseca hrvatske knjige, Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina   posjetila su djeca iz Dječje vrtića „Zeko“, odgojna skupina „Cvjetići“  zajedno sa svojim odgojiteljicama.

Knjižničarke su ove radoznale mališane dočekale u parku ispred knjižnice zbog sigurnosnih mjera. Isto tako unaprijed su im pripremile knjige koje su tete naručile. Djeca su bila oduševljena novim naslovima koje će im tete čitati u vrtiću. V. d. ravnateljice slatinske Gradske knjižnice i čitaonice Marija Cindrić tom je prigodom pozvala djecu da dođu u knjižnicu sa svojim roditeljima i da se besplatno učlane te tako postanu novi članovi koji će kada se vrijeme s pandemijom normalizira osim posuđivanja knjiga moći koristiti i ostale pogodnosti knjižnice te sudjelovati u raznim aktivnostima poput igraonica ili pričaonica.

– Čitanje od najranije dobi za dijete je vrlo bitno. Ono utječe na cjelokupni djetetov razvoj, potiče njegov razvoj komunikacije, govora, obogaćuje njegov rječnik, maštu…, stoga su nam dobrodošla sva djeca koja se žele družiti s knjigama, – zaključila je Cindrić.
(Mihaela Feldi/Foto: GKiČ Slatina)

x

Check Also

ZAKUD VPŽ organizirao radionice veza i tekstilnih vještina u Slatini

Proteklog je vikenda u organizaciji Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti Virovitičko-podravske županije i Kulturnog centra Travno ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org