Home / CORONAVIRUS INFO / Gradska knjižnica i čitaonica Slatina danas otvorila vrata svojim korisnicima

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina danas otvorila vrata svojim korisnicima

Sukladno smjernicama Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu za rad s građom i korisnicima, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina zadovoljava gotovo sve potrebne uvjete zaštite od širenja koronavirusa, te je na veliku radost svojih djelatnika i korisnika danas,  27. travnja otvorila svoja vrata korisnicima i počela posuđivati knjižničnu građu.

Za vrijeme zatvorenosti zbog pandemije COVID-19, knjižničarke su priredile sve najnovije naslove lijepe književnosti, publicistike, knjiga i lektire za djecu i mlade, tako da će brojni korisnici, moći uživati u svojoj omiljenoj aktivnosti tijekom provođenja slobodnog vremena.

Prema naputcima nadležnih institucija korisnici su dužni u svakom momentu slijediti upute knjižničara u procesu manipulacije s knjižničnom građom i održavanja potrebne socijalne distance i dezinfekcije.

Korisnici i svi zainteresirani građani Knjižnicu mogu posjetiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15, te utorkom i četvrtkom do 12 do 19 sati, u prostoru slatinskog Vatrogasnog doma u Ulici Ante Kovačića 2, a sve informacije dobiti na broj 095/362-8388.
(Mihaela Feldi/GKiČ Slatina, Ana Knežević, mag. Bibliotekarstva)

x

Check Also

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina privremeno zatvorena zbog preseljenja u svoje matične, obnovljene prostore

Zbog preseljenja u obnovljene prostore Gradska knjižnica i čitaonica Slatina se privremeno zatvara za korisnike. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org