DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Gradska glazba Slatina u paviljonu Parka 136.slatinske brigade održala svoj tradicionalni Božićni koncert

Nakon prošlogodišnje pauze, uzrokovane pandemijom, Gradska glazba Slatina večeras je u organizaciji Slatinskog informativnog centra, Grada Slatina i TZ Grada Slatina, u paviljonu Parka 136.slatinske brigade održala svoj tradicionalni božićni koncert.

„Domagoj Krpan, voditelj slatinske Gradske glazbe zbog zaposlenja u Istri nije mogao sudjelovati i prisustvovati večerašnjem koncertu , no članovi su se okupili i organizirali da održe ovaj polusatni koncert i uljepšaju „Advent u Slatini““, rekao nam je zamjenik voditelja Gradske glazbe Slatina Dražen Nemet.   

Pripreme za ovogodišnji božićni koncert bile su temeljite, a još početkom godine je bio u planu.

Članovi gradske glazbe su većinom studenti tako da su probe vikendom kada stignu kući.

Na sličan koncert ovom večerašnjem će uskoro,29.prosinca u Orahovicu kada će pripomoći orahovačkoj Gradskoj glazbi da ga što bolje odsvira.

Gradska glazba Slatina svima je ovom prigodom uputila srdačne čestitke povodom Božića i božićnih blagdana  i poželjela sretnu Novu 2022. godinu .

Ovu glazbenu bajku s nekoliko božićnih pjesama upotpunili su polaznici dječjeg vrtića Suncokret. Na veliku radost njih samih, njihovih roditelja i rodbine, odradili su veselo i simpatično ovaj večerašnji nastup, koji je nekima od njih bio i prvi takav. Otpjevali su pjesme Bijeli Božić i Zvončići.

Sutra, u nedjelju, 19. prosinca od 20:00 h, zabavljat će nas Igor Delač, neizostavno lice domaće glazbene scene, koji će izvesti poznate božićne, ali i svoje hitove kojima osvaja glazbene ljestvice.

Ne zaboravimo spomenuti izuzetnu gastronomsku ponudu koju i ovoga vikenda možete pronaći na adventskim kućicama smještenim ispred Gradske uprave! 

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button