DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik u uskrsnom posjetu Dječjem vrtiću Zeko

U prigodi nadolazećeg blagdana Uskrsa mališane Dječjeg vrtića Zeko u Slatini posjetili su slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i njegov zamjenik Ilija Nikolić. Riječi dobrodošlice uputila im je v. d. ravnateljice Sanela Valpovac Maurer te ih povela u skupinu Ribe čiji su polaznici pripremili prigodni program. Izveli su recitacije Proljeće je budilica i Zekan, a budući da su se gosti našli među „Ribama“ poslušali su i recitaciju Voda.

Naravno gradonačelnik nije došao praznih ruku te je djecu darivao čokoladnim jajima i drugim slatkišima, a zauzvrat dobio uskrsne darove koje su djeca sama izradila.
Gradonačelnik i njegov zamjenik razveselili su darovima i svu ostalu djecu u skupinama Točkice, Cvjetići, Ivančice, Leptirići, Ježići, Kolačići, Bubamare i Jabučice, te one najmlađe u jasličkim skupinama Ptičice i Pahuljice.
Time su izazvali oduševljenje mališana u svim skupinama te im u kratkom druženju prezentirali kako provode vrijeme u vrtiću, što su sve naučili, a uz puno veselja bilo je tu pjesme i plesa u čemu su se okušali i sami gosti.

Isto tako svoj su djeci, njihovim roditeljima i djelatnicima vrtića čestitali Uskrs uz najljepše želje.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button